Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již na začátku roku avizoval Kanye West (46), že jeho manželka bude nosit ještě méně oblečení než dosud a sliboval, že letos se objede i bez kalhotek. Jak se zdá, punčochové období u Biancy Censori letos skutečně nefrčí, a přestože její modely zatím nevypadají nahatější, než ty loňské, tahle dvojka si vždycky najde způsob, jak šokovat.

Bianca měla společně se svým mužem v pondělí namířeno do solária v Los Angeles, a i taková obyčejná cesta nesměla vyjít do ztracena. Devětadvacetiletá architektka, která je podle mnohých fanoušků pod přísným dozorem svého chotě, na sebe opět přitáhla zraky všech kolemjdoucích. Tentokrát jí k tomu stačila absence podprsenky a těsné tílko s poněkud bizarním nápisem „vlhká“.¨

‚Nejrafinovanější‘ část jejího outfitu byly ovšem černé šortky, které na sobě měly jeden zásadní detail. V přední části se nacházela malá díra, která je navržena pro vkládání nejrůznějších sexuálních hraček. Podle Daily Mailu se jedná o model Packer Gear, který se dá sehnat v sexshopech zhruba za padesát dolarů a má být vhodný jak pro muže, tak pro ženy.

Kanye, který si pro změnu nedávno nechal vytvořit titanovou zubní protézu s odhadovanou cenou bezmála dvacet milionů korun, s oblibou sdílí snímky své manželky, které mají silně sexualizovaný podtext. Svou bývalou ženu Kim Kardashian přitom kdysi kritizoval za to, že se obléká příliš sexy.

Biančin nejnovější model se nesetkal s pochopením ani u lidí. „Kanye rád ponižuje ženy. Tohle je misogynie na tolika úrovních. Proč se do toho nechala navléct? Podle všeho je to velmi inteligentní žena,“ míní čtenář Daily Mailu, přičemž podobné názory se množí: „Odporné. Je to tak hrubé. Žádná skromnost, žádné svědomí, žádná morálka. Prostě odpad,“ či „Jak dehonestující,“ nebo: „Tenhle chlap nemá žádnou úctu ke své manželce. Celé je to jen o něm.“

Reklama

Další články

Načítám