Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve třetím kole StarDance vypadla Ivana Chýlková (60). 183 centimetrů vysoká herečka se pyšnila rozhodně titulem nejdelší nohy StarDance, ten po jejím vypadnutí převzala o pět centimetrů menší kráska.

Moderátorka Iva Kubelková (46) se pyšní dokonalou postavou a na její nohy je radost se dívat. To ukázala i v posledním kostýmu, který oblékla. Ten pro hvězdy StarDance připravuje Roman Šolc. „Ivanka má o něco delší nohy než já, určitě,“ zdůrazňuje Iva.

„Máme štěstí, že outfity můžeme s kostýmním výtvarníkem Romanem Šolcem zásadně konzultovat. Mluvíme do toho docela hodně. Snažíme se to vždy přiblížit choreografii, aby to korespondovalo, aby to mělo emoci, náladu. Kde jinde se v kostýmech vyřádit než ve StarDance,“ řekla Super.cz Kubelková.

Průhlednost, délka, nic z toho Iva neřeší. „V tanci se toho myslím toleruje podstatně víc, než kdybych v tom vyrazila kamkoli jinam. V tanci hranice neexistují. Důležité je, aby vše zůstalo, kde má,“ dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám