Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Kate (42) se konečně ozvala britskému lidu! Po konspiračních teoriích a strachu o její zdravotní stav sdílela fotku, kterou přeje lidem krásný Den matek, připadající v Anglii právě na tuto neděli. Lidé hromadně jásají, někteří mají ale opět pochybnosti.

Princezna se dobrovolně na veřejnosti ukázala naposledy o Vánocích, po lednové operaci byla spatřena jen jednou, když jela v autě se svou matkou. Lidé se tak obávají toho, že zákrok nemusel dopadnout dobře a Catherine má velké zdravotní problémy. Na stránkách prince a princezny z Walesu se ale teď překvapivě objevila fotografie rozesmáté Kate, obklopené jejími třemi stejně veselými dětmi.

Jako zdroj fotky je uveden sám princ z Walesu a je datována do roku 2024. „Děkuji za vaše milá přání a neustálou podporu za poslední dva měsíce. Přeji všem krásný Den matek.“ Podepsána C jako Catherine.

Tisíce lidí jsou samozřejmě díky snímku u vytržení. „Vždy pro nás máte to nejlepší překvapení. Tolik jste nám chyběla, je skvělé takový obrázek vidět. Doufám, že se cítíte mnohem lépe. Tahle fotka, kterou pořídil William, je moc krásná a vyzařuje štěstí,“ píší nadšení fanoušci.

Jenže najdou se samozřejmě i tací, kteří fotku pečlivě prozkoumali a mají za to, že je snímek buď vytvořený Photoshopem, nebo musí být staršího data, než je u něj uvedeno. „Je to stará fotka, pořízená loni na podzim, podle vzhledu žloutnoucích listů na keři. Nové listy nikdy nejsou žluté, ale zářivě zelené,“ píše jeden ze čtenářských expertů pod článkem v magazínu Daily Mail.

A další lidé požadují, aby Kate nezveřejňovala fotografie, ale rovnou natočila video. Tak uvidíme, jak moc si princezna vezme k srdci přání svého lidu. Možná si místo toho raději s rodinou užije pěknou neděli.

Reklama

Další články

Načítám