Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden ze zahraničních magazínů přinesl první vyjádření prince Williama (41) ke konspiračním teoriím, které v poslední době zásobují sociální sítě. Jedinou větou ale jako by William říkal, že by se lidé asi měli začít zabývat skutečným životem než tím, co je napsáno na internetu.

Co se děje s princeznou Kate (42)? Je v pořádku? Proč princ William nedávno zrušil účast na akci z osobních důvodů a jeho manželka se ani jednou neukázala na veřejnosti? Takové otázky jsou v Anglii i mimo ni jedním z největších témat posledních dní a jako odpovědi na ně se objevují i různé, za vlasy přitažené teorie. Někteří lidé si myslí, že je Kate v kómatu, jiní, že podstoupila potrat, další mají dokonce pocit, jestli palác náhodou nezakrývá její pokus o sebevraždu. Takové teorie se objevují i na sociálních sítích a některé z nich pak přebírají i zahraniční média.

Magazín People se od zástupců prince Williama snažil získat vyjádření k tomu, co si myslí právě o konspiračních teoriích, které kolují o jeho ženě. A nakonec se dočkal. Mluvčí prince z Walesu zaslal magazínu jedinou větu. „Zaměřuje se na svou práci, a ne na sociální sítě.“

Je tak jasné, že je pod úroveň člena královské rodiny reálně odpovídat na otázky ohledně teorií, že je jeho žena v kómatu nebo si možná udělala dovolenou na jiné planetě. Ostatně to, že Kate je mezi živými, dokázaly i fotografie, na kterých je zvěčněna se svou matkou v autě. I když se hned objevily teorie o tom, že v autě je buď její sestra, nebo dvojnice.

Stále více lidí ale prosí i o to, aby všichni chvíli nechali princeznu na pokoji a ta mohla dál v klidu pokračovat v rekonvalescenci po operaci břicha. Až se bude cítit dobře, určitě o sobě sama zveřejní to, co uzná za vhodné.

Reklama

Další články

Načítám