Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Nováková (42) ví, že její půvaby dokáží lidé na sociálních sítích jaksepatří ocenit. Proto také pravidelně zveřejňuje své fotky v plavkách, krásných šatech nebo třeba s profesionálním make-upem. Teď je uchvátila svými vlasy.

Sandra Nováková dříve patřila spíše k nenápadnějším herečkám, postupem let o sebe ale čím dál více pečuje a zraje jako víno. A toho si všímají i lidé, na svém profilu už má téměř 150 tisíc sledujících. A ti jen čekají na to, co jim Sandra zase předvede. Toho, že to dělá velmi ráda, si samozřejmě všiml i její manžel, který už na toto téma natočil několik humorných videí. Například, když se Sandra přehnaně dlouho líčila na venčení psů nebo když hledala venku dobré světlo, aby si mohla udělat to nejlepší selfie.

V nejbližší budoucnosti se nejspíš nedočkáme toho, že by se Sandra opět ukazovala v plavkách, jednu dovolenou na Zanzibaru už má totiž za sebou. Místo svých křivek tak tentokrát předvedla další svou chloubu, a to vlasy, se kterými jí pomohli odborníci. Hřívu samozřejmě předvedla i s profesionálním make-upem a lichotky na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Neskutečně ti to sluší, Sandro, jsi kočka,“ píše například jeden sledující. „Kočena. To nám dělá naschvál,“ přidává se druhý. „Neskutečně moc ti to sluší, Sandro“ nebo „No není co dodat, pořád luxusní, Sandro“ či „To nejde popsat, jak jste krásná,“ zní v dalších komentářích. Takové lichotky určitě musí herečku potěšit, a tak se jistě můžeme těšit i na další krásné fotografie. A kdy Sandru uvidíme i jinde než na fotkách na sociálních sítích? Už na začátku dubna Prima uvede nový seriál Lež na pláži, ke kterému Sandra a její manžel napsali scénář a herečka si v něm střihne i jednu z hlavních rolí. A vzhledem k tomu, že se bude odehrávat v Chorvatsku, jistě opět nebude nouze o Sandřiny křivky v plavkách.

Reklama

Další články

Načítám