Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Nováková (42) si nadále užívá svou dovolenou na Zanzibaru, což je velké plus pro její fanoušky. Sympatická herečka si relax v exotice dopřává s manželem Vojtou Moravcem a jejich synem Mikulášem.

Zatímco loni v květnu doprovázela manžela do Chorvatska, kde se točil seriál Na vlnách Jadranu, nyní už dovádějí na ostrovním státě u východoafrického pobřeží. Sandra se stále pyšní perfektními křivkami, které jí skvěle ladí v plavkách.

Těch už ostatně ukázala hned několik. Naposledy se nechala zvěčnit v bikinách i s osmiletým synem Mikulášem.

A to když si vyrazili na výlet na lodi. „Matka a syn,“ zasnila se Nováková, kterou ihned zasypal jeden pochvalný komentář za druhým. „Vy jste fakt kobra,“ psali herečce fanoušci na sociální síti.

„Nejkrásnější žena na světě,“ přidal se další obdivovatel. „Sandro, jste krásná okouzlující žena, máte dokonalou postavičku, princezna,“ zaznělo v dalším komentáři. To aby si Vojtěch Moravec svou manželku pořádně hlídal, nápadníků má totiž více než dost.

Reklama

Další články

Načítám