Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinou jsme zvyklí vídat Sašu Rašilova v rolích hodných, uhlazených chlapíků. V dalším díle druhé řady oblíbeného seriálu Zázraky života ale Rašilov vypadne ze škatulky vzorňáků a předvede se jako nechutný opilec.

Jak se to vlastně stane, že se Saša coby neonatolog Jan Mácha nebude moci udržet ani na nohou? Stojí za tím, jak jinak, žena. Tou je Jana Plodková v roli Elišky Diamantové, která se s ním zaplete. Ve skutečnosti ale žije s horalem Michalem, kterého ztvárnil Stanislav Majer. Ten musí za prací odjet do Brna. Když se neočekávaně vrátí, Eliška mu o Máchovi řekne.

Dva kohouti z jednoho smetiště se pak potkají u její nemocniční postele, přičemž Mácha o Michalovi vůbec neví. Michal se to rozhodne vyřešit "po chlapsku" a vyzve Máchu na souboj v pití, kterému se nejdřív brání, ale nakonec souhlasí, což skončí pořádnou opicí. Zdá se, že diváky primáckého seriálu dnes čeká opravdu zajímavá podívaná.

Reklama

Další články

Načítám