Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Brian Austin Green se otevřeně a velice vřele postavil k rozhovoru s americkým serverem TMZ. Když se jej reportér zeptal, co říká na to, že se Chelsea Blackwell srovnávala s jeho exmanželkou Megan Fox, řekl Brian několik vět, kterými sice polichotil své exmanželce, ale svou současnou snoubenku Sharnu Burgess zřejmě moc nepotěšil…

Chelsea Blackwell, jedna z účinkujících v americké reality show Láska je slepá, na sebe nedávno strhla pozornost, když se jí ve zmiňované show stala jedna nemilá věc. Když popisovala svůj vzhled svému budoucímu snoubenci Jimmymu Presnellovi, aniž by ji viděl, prohlásila, že ji lidé dřív přirovnávali k Megan Fox. Když ji ovšem Jimmy spatřil, dal jasně najevo svůj nesouhlas.

Celá nepříjemnost se následně rozmázla i na internetu, kde si lidé z Chelsea utahovali a neušla ani představiteli Davida ze seriálu Beverly Hills 90210, kterého odchytl jeden z reportérů zmiňovaného serveru. Green byl s Megan ženatý jedenáct let a mají spolu tři syny. V současnosti je herec ženatý s tanečnicí z pořadu Dancing with the Stars, s níž má syna Zanea.

Herec na dotazy trpělivě odpovídal a celá inkriminovaná událost mu přišla celkem úsměvná. Od Chelsea prý nebylo zrovna moudré srovnávat se s Megan. Následně ale upozornil na to, že pokud ví, Chelsea řekla, že ji s Megan srovnávali ostatní, pro což měl herec pochopení, jelikož lidé rádi říkají, že je někdo někomu podobný. Na dotaz, zda mezi oběma ženami vidí podobu, Brian vyhýbavě odpověděl, že mají možná obě hnědé vlasy, modré oči a podobný make-up.

Zároveň to ale podle Briana nebyl zrovna nejlepší krok, jelikož Megan je jediná svého druhu, co se krásy týče, a dost možná nejkrásnější žena na světě, což o ní často říkají i lidé. Zároveň Chelsea doporučil, aby se příště raději vyhnula dalšímu srovnávání a její kritiky vyzval, aby si dali pohov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám