Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) přišla o svoji největší důvěrnici. Nikdo možná nezná tolik tajemství Bílé jako vizážistka a kadeřnice Helena Dostálová. Ta se o Lucii starala třináct let a byla její dvorní spolupracovnicí. Lucie se jí hodně svěřovala. Není divu. Pod jejíma rukama se proměňovala několikrát týdně a všechny avantgardní účesy Lucie jsou její prací.

Nyní se jejich cesty rozešly. Helena však tvrdí, že nedostala padáka ani že neukončily spolupráci ve zlém. "Pro mne i pro Lucii přišla nová doba a noví lidé a byl správný čas, aby každá šla zase svojí cestou. Momentálně připravuji nový unikátní projekt ohledně exkluzivní vizáže, což tu ještě dosud nebylo, tak se teď moje síly upínají tímto směrem," řekla Super.cz vizážistka Dostálová.

"Setkání s Lucií bylo pro mě zásadní a inspirující. Sešly jsme se nad deskou Úplně nahá. Začaly jsme spolu intenzivně pracovat a před čtyřmi roky mě Lucie požádala o exkluzivitu. Byly to krásné čtyři roky. Pracovaly jsme denně. Já tomu dávala sto procent svého umu a ona mně všemožně pomáhala, aby výsledek byl nejlepší," dodala známá vizážistka a kadeřnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám