Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Lálová (32) má za sebou další vystoupení na karnevalu v Riu a tentokrát své fanoušky neskutečně ohromila. Jako sluneční bohyně předvedla vystoupení, které by běžný smrtelník vzdal po pár vteřinách. A ještě jí to velmi slušelo.

Vítězka StarDance, tanečnice Veronika Lálová je momentálně opět ve své milované Brazílii. Díky svému tanečnímu umu se stala jednou z hvězd karnevalu v Riu de Janeiru, kde předvádí skutečně perfektní výkon. Veronika se nejdříve účastnila generální zkoušky, na kterou zvolila kostým v národních barvách.

„Generálka byla fyzicky docela náročná, asi si nechci představovat tančit cca 45 minut v tom velkém kostýmu na ofiko průvodu, je totiž hodně těžký. Asi nejtěžší, co jsem kdy měla. Ale krásný. A těším se. Moc,“ svěřila se Super.cz před pár dny.

A teď konečně přišel Veroničin velký den. Tanečnice oblékla úchvatný žlutý kostým a při sledování jejích pohybů by jen těžko někdo uvěřil tomu, že kostým je velmi těžký. Celé vystoupení zvládla s úsměvem na rtech a bylo vidět, jak moc si ho užívá. Tanec ocenili i její fanoušci. „Tak to je mazec! Bohyně“, nebo „Verunko ty dračice, neskutečně krásný a strašně moc ti to sluší“, či „Rok od roku lepší a lepší a ten kostým Ti fakt sekne, Veru. Oslňující“.

To jsou jen některé z mnoha komentářů, které si Veronika přečetla pod videem z průvodu. Někteří lidé pak ani nemohou uvěřit tomu, že se takový tanec dá fyzicky zvládnout. Veronika ale všechno zvládla na jedničku a teď už může jen odpočívat na místních plážích.

Reklama

Další články

Načítám