Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy tanečnice a specialistka na sambu Veronika Lálová (32) je milovnice léta a krásného moře. Není divu, že frnkla za opalovačkou do Řecka, kde si užívá relax a pohodu v hlavním městě.

Půvabná Lálová v minulosti vyhrála taneční show StarDance. A to po boku herce Zdeňka Piškuly. S olympionikem Davidem Svobodou pak brala krásné třetí místo. Lálová vystavila u moře svou tancem vypracovanou postavičku v plavkách. A jak je vidět, pro bikiny se snad i narodila.

„Na relax a volno už jsem se těšila, protože tento semestr byl krásný, ale také náročný. Za tolik skvělé práce jsem vděčná, ale tělo, hlavně kolena a záda, už chtějí pauzu,“ řekla Super.cz Lálová.

Ta vzala na dovolenou i své rodiče. „S našima jsem odjela na pár dní do Řecka. Atény jsou krásné, moc hezké moře, ale kulturou je mi bližší Španělsko a Brazílie,“ míní půvabná tanečnice, jež se těší i na další pracovní příležitosti.

„O prázdninách zase začínají tábory a velká taneční akce Brasil fest Brno, tak musím nabrat energii,“ má jasno.

Veronika miluje sambu a ani letos nechyběla na slavném karnevalu v brazilském Riu. A tentokrát opět jako takzvaná musa, což je pro tanečnici prestižní záležitost, protože v průvodu tančí sambu sólo a není součástí žádné větší skupiny.

„Na karnevalu jsem poprvé v roli musy tančila v roce 2020. Po covidové pauze jsem si mohla tento úžasný zážitek znovu zopakovat a jsem za to šťastná, protože to bylo úžasné. Tribuny byly plné a ta euforie všech byla strhující,“ popsala v únoru Super.cz své karnevalové zážitky.

Do Ria de Janeiro nyní pořádá i zájezdy. „První mě čeká v listopadu, tak se těším na novou zkušenost,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám