Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Herzigová (51) ani jako padesátnice nepatří do modelingového důchodu. Jedna z ikonických modelek devadesátých let ostatně nedávno zářila na mole jen v kalhotkách. A to na přehlídce proslulé značky Dolce & Gabbana. Stejná značka si ji nyní pozvala i na výstavu, která mapuje její bohatou historii.

Usměvavá Herzigová se na společenské události objevila po boku pohledného mladíka. Nejednalo se ale o žádného zajíčka, Herzigová je stále šťastná po boku podnikatele Gregoria Marsiaje. Na velkolepou akci ji doprovodil její šestnáctiletý syn George.

Sympatický fešák nezapře podobu se svou pohlednou maminkou a v obleku mu to nesmírně slušelo. Ostudu své slavné mamince rozhodně neudělal! Rodačka z Litvínova zraje jako kvalitní červené víno. Celkem má doma tři syny, kromě nejstaršího George vychovává ještě třináctiletého Philipa a téměř jedenáctiletého Edwarda.

Herzigová se sice nedávno objevila na přehlídkovém mole, to je ale spíše výjimka, protože už se nějaký ten pátek věnuje také herectví. Pokud ji ale osloví nějaká její oblíbená značka, zpravidla neváhá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám