Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na osvědčená jména modelingového nebe vsadilo návrhářské duo Domenico Dolce a Stefano Gabbana během sobotní přehlídky nové kolekce na příští podzim a zimu. Na mole v černém outfitu z dílny jejich proslulé značky Dolce & Gabbana totiž zářila mimo jiné i rodačka z Litvínova Eva Herzigová (51). Ta v úsporném modelu vypadala skvěle a dokázala, že i po překonání životního milníku, kdy loni v březnu oslavila padesátku, může směle konkurovat o generaci mladším kolegyním.

Trojnásobná maminka, která se společně se svými syny a partnerem Gregoriem Marsiajem usídlila natrvalo v Itálii, se spolu se svou vrstevnicí Naomi Campbell (53) staly jednoznačně největšími hvězdami celé show. Ta byla součástí právě probíhajícího týdne módy v Miláně.

Stejně jako Eva i její neméně ikonická kolegyně a rodilá Londýňanka měla přes obličej síťku. A zatímco Eva se představila v dlouhých průsvitných košilových šatech, Naomi se blýskla pro změnu v krajkovaném topu a hedvábné sukni na zavazování. Zajímavé byly i malé rukavičky, které měly obě modelky stejné.

Přestože Eva přesedlala spíš na herectví, tu a tam na zajímavou modelingovou nabídku kývne a přehlídka pro věhlasnou italskou značku, s níž spolupracovala během své kariéry mnohokrát, nebyla výjimkou. Eva si očividně návrat na přehlídková mola užívala a již během příjezdu na akci měla široký úsměv na rtech.

Reklama

Další články

Načítám