Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Danielu Peštovou (53) si asi až dosud nikdo nedokázal představit jinak než jako dlouhovlasou blondýnu. Svým barbie stylem je modelka pověstná a jistě se tak líbí i manželovi Palu Haberovi. Teď ale pořádně zaskočila své sledující.

Práce modelky s sebou samozřejmě občas přináší i nutnou změnu účesu, takže krátkodobě už měla Daniela třeba platinově blond, fialové nebo zelené vlasy. To když jí jednou před focením zoxidovala barva. V soukromém životě je ale zastáncem přirozenosti, která se váže i k vlasům. Před časem prozradila, že má už roky stejného kadeřníka a snaží se, aby její vlasy byly barevně co nejpodobnější právě její přirozené barvě. Vlasy si nenechává ani stříhat, spíše jen zastřihávat konečky.

Někdy má ale každý člověk chuť i na velkou změnu, a tak se teď Daniela pochlubila snímkem, na kterém pije pravděpodobně kávu a na hlavě má hnědovlasou paruku. Přesto, že svým fanouškům ihned oznámila, že zkouší něco jiného, otázka „hádej, kdo to je“ je natolik vykolejila, že většina z nich opravdu začala pátrat po tom, kdo je onou záhadnou dámou.

Dokonce několikrát se mezi komentáři objevil tip, že se jedná o modelčinu dceru. Na to Daniela odpověděla, že si to samé myslela i její maminka. V roce 2019 se dokonce s dcerou Ellou vyfotila a ta tehdy měla podobný účes. Jiní sledující ale odhalili, že je na fotce skutečně Daniela a většina z nich jí účes pochválila. Dokonce padla i poznámka o tom, že modelka vypadá jako Nastassja Kinski v osmdesátých letech nebo Johanka z Arku. Jedni by jí přesně takové vlasy nechali, jiní by jí alespoň prodloužili délku.

Tak uvidíme, jestli se Daniela převážně pozitivními komentáři nechá ovlivnit a tento účes na chvíli vyzkouší i ve skutečnosti.

Reklama

Další články

Načítám