Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Mašková (28) veřejně přiznala, že opět bojuje s poruchou příjmu potravy. Ještě nedávno vše vypadalo, že je na dobré cestě, ale oblíbená zpěvačka v tom bohužel zase lítá. Pozitivní myšlení ji při řešení tohoto problému ale neopouští.

Mně se strašně ulevilo tím, že o tom mluvím. Toto téma je takové tabu, člověk se za to stydí, je mu nepříjemné o tom mluvit. Celkově si lidé neuvědomují, co to je a co všechno porucha přijmu potravy způsobuje. Je to vězení v hlavě,“ svěřila se Super.cz na tiskové konferenci k blížícímu se třetímu Galakoncertu Karla Vlacha a hostů, který proběhne 20. dubna v Kongresovém centru Praha. Zazpívá také Hana Holišová (43), Vašek Noid Bárta (43) a provázet večerem bude opět Adéla Gondíková (50).

Právě práce Maškovou drží nad vodou. Čeká ji zmíněný koncert a také vlastní turné, které startuje už teď v březnu. Problém jí pomáhá řešit i terapeutka. „Momentálně jsem na tom tak, že jsou dny, kdy dobrý, někdy ještě lepší. Snažím se s tím pracovat. Snažím se přijmout to, čím jsem. Chodím na terapie, které mi pomáhají. Má terapeutka mě vždy někam navede a já se s tím snažím pracovat a posouvat se a získat to pod kontrolu.“

A jak ona sama vidí v tomto případě budoucnost? „Těžko říct, zdali se to dá úplně vyléčit. Já jsem nastavená, že možná nedá, ale věřím, že se to dá držet pod kontrolou tak, aby si člověk neubližoval. Následky nejsou příjemné,“ dodala charismatická Tereza Mašková.

Reklama

Další články

Načítám