Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co se moderátor novácké Snídaně pochlubil radostnou novinkou. Herec Ondřej Havel, kterého diváci pravidelně vídají na obrazovce také jako Jirku Hložánka v Ulici, se stane otcem.

Na novou životní roli, která ho čeká, už se velmi těší. „Tenhle rok mě čeká ta nejhezčí role,“ svěřil se Ondřej, který si s manželkou Bárou nechával novinku pro sebe pár měsíců. „Přeci jenom to je věc, kterou jsme nejprve chtěli oznámit rodině a přátelům,“ svěřil se herec s tím, že vše oznámili, když už nešlo bříško schovat.

Pohlaví miminka budoucí otec ještě netuší „Necháme se překvapit. Maminka mi pořád říká, že to nevydrží, ale bude muset,“ smál se Havel na party Divadla Broadway, kde hraje v muzikálu. K Ulici a brzkému vstávání každý všední den do Snídaně si tak přibral další pracovní povinnosti.

Doufá, že vše bude zvládat i nadále a vyspí se stejně dobře jako doposud. „Určitě to bude hodné miminko, bude v noci spát, já se v klidu vyspím a žena taky, takhle si to aspoň malujeme,“ řekl s úsměvem Havel, který se na novou životní roli už těší. „Všichni, co mají děti, mi říkají, že ta zkušenost je nepřenosná, že to musím zažít. Já se samozřejmě hrozně těším, ale mám i zdravé nervy,“ dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám