Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) se svými fanoušky pravidelně komunikuje skrze sociální sítě. Poslední měsíc se ale odmlčela. Důvodem bylo náročné období spojené i s odchodem milovaného mazlíčka.

„Byl to náročný měsíc. Rychlé a nečekané zvraty. Takový je život, to vše k němu patří,“ svěřila se Tereza ve smutné zprávě, ke které přidala černobílou fotku se svým pejskem „O kousek blíž vlastnímu - možná lepšímu Já. Vím, dlouho jsem se neozvala - to jsem prostě já. Bolest a slzy nejdříve odžiju,“ svěřila se moderátorka.

Středoasijského pasteveckého psa měla jako člena rodiny spoustu let. Každý milovník zvířat tak chápe její ztrátu. „Ach jo. Je mi to líto a vám doma upřímnou soustrast,“ napsal Tereze kolega, moderátor Honza Musil, který je také velkým milovníkem zvířat.

Moderátorka dostala také od svých fanoušků spoustu zpráv plných podpory. „Moc mě to mrzí, Terezko. Jasně, patří to k životu, i my jednou. Ale pokaždé to sejme,“ vzkázala jedna z fanynek. „Věřím v psí nebe, kde jsou všichni pejsci šťastni a nic je nebolí, a dál žijí v nás v našich srdcí,“ dodal sílu Pergnerové další ze sledujících.

Reklama

Další články

Načítám