Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Pergnerová (49) se po delší době opět objevila na veřejnosti a doslova se strhla mela o to, kdo dříve s ní natočí rozhovor. Moderátorka zaujala svou kombinací sáčka a šatů. To ale původně neměla vůbec v plánu.

„To sako budu odkládat. Ona je venku dost zima, ale všichni jste mě odchytili v kabátě vlastně, hned po příchodu, tak proč ne,“ smála se Terezka během rozhovoru pro Super.cz.

Na plesech ji moc nepotkáte, i proto tohle byl pro všechny kouzelný moment, když se objevila na Plese jako Brno. „Já nejsem častým hostem na plesech, ale když už jsem, tak si velmi ráda tu atmosféru užiju,“ doplnila Tereza. Na brněnský galavečer nepřišla se svým partnerem, ale s kamarádkou. „Myslím, že je to spíš takový brněnský večer než holčičí, o tomto plese se traduje mnoho krásných legend, tak jsem zvědavá,“ žertovala.

Tereza je maminkou dvou dětí, syna Sama před rokem vypustila do světa, odjel totiž do Rakouska, kde pracuje jako kuchař ve čtyřhvězdičkovém hotelu. To jí dělá velkou radost a vysvětlila proč. „Jsem obyčejná máma, který záleží na tom, aby syn nebyl fixován na maminku. Já jsem ho podpořila, že chce být sám sebou. Je mu 23. Sam nikdy nebyl mamánek. Je velmi citlivý a velmi samostatný a já z něj mám radost,“ dodala během našeho rozhovoru Tereza Pergnerová.

Související témata:
Pouto

Reklama

Další články

Načítám