Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) se opět začne pravidelně objevovat na obrazovce díky pořadu Ztracená rodina, který bude vysílat TV Nova a někomu možná může připomínat Poštu pro tebe. "Spojuje lidi, kteří byli dlouho odloučeni a někdy o sobě ani nevěděli," prozradila moderátorka k formátu.

"Máme tam lidi, kteří se opravdu neznali anebo se neviděli pětapadesát let. Snímáme a zaznamenáváme děj, co se stane, když oba mají chuť se potkat. Pak už necháváme jen prostor, aby se odehrály věci, které k životu patří a jsou silné," vysvětlovala. "Já docela umím pracovat s emocemi, protože si některé věci umím aspoň malinko představit. Ale je to o těch lidech, nepotřebuji sama exhibovat," upřesnila, že je sice pozorovatelem, ale nikoli chladným.

Samozřejmě nás zajímalo, zda by se i sama moderátorka chtěla potkat s někým ze svojí minulosti. "Myslím si, že všechny znám, a pokud neznám, ráda se otevřu novému překvapení a poznání," říká. A co lidé, s nimiž se stýkala během svého komplikovaného životního období? Ví, jak to s nimi dopadlo? "Nevím. Ale věřím v to, že dobře. A přeju jim to," krčila rameny.

Chuť přesvědčit se o tom na vlastní oči nemá. "Jde o to, že každý jsme do určité míry strůjcem svého štěstí a čelíme nějakým situacím, které nám život přináší. Já jsem se pokusila popasovat nejlépe, jak jsem dokázala, a pevně věřím, že to udělá každý. A nemusí to udělat hned. Udělá to třeba ve chvíli, kdy my ostatní vůbec nevíme, že přišel jeho čas. Věci jsou, jak jsou. Já děkuji bohu, že tady můžu stát," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám