Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Pergnerová (49) se už za rok zařadí mezi padesátnice. Sympatická moderátorka si na životní jubileum bude muset ještě počkat, ač i dnes má určitě důvod k oslavě. Pořád byste jí ale tipovali mnohem méně!

Pergnerová patřila v 90. letech k našim nejpopulárnějším moderátorkám. Proslavila se díky hudebnímu pořadu Eso. Na její legendární hlášku Čágo bélo, šílenci, která zdomácněla ve slovníku téměř každého puberťáka tehdejší doby, snad ani nelze zapomenout. Pergnerová novácké Eso moderovala od roku 1994 do roku 1998.

Připomeňte si Terezu Pergnerovou a její moderování v pořadu Eso

Objevila se ale také v několika filmech. Diváci ji mimo jiné viděli v krátkometrážním snímku Hřeben (1992) nebo filmu Žiletky (1993). Pergnerová se ale přeci jen stala spíše moderátorskou hvězdou. Moderovala reality show VyVolení, Českého slavíka, Farmu i pořad mise Nový domov. Jak to Tereze Pergnerové slušelo v 90. letech, si připomeňte v galerii.

Moderátorka v minulosti bojovala s drogovou závislostí, řadu let plnila český tisk svými skandály, mezi něž se zařadilo i nafocení erotických snímků pro pánský časopis. Z úplného dna se jí ale podařilo vyšplhat opět na vrchol. Tereza aktuálně dokončuje nový projekt Ztracená rodina s TV Nova, pracuje také ve svém nadačním fondu.

Maminka již dospělého syna Samuela (21) a dcery Natálky (15) žije spokojeným životem s dlouholetým partnerem Jiřím Chlebečkem. Samuel pracuje v Rakousku jako kuchař, dcera studuje střední školu a jednou by chtěla být kriminalistkou.

Že děti nepracují v šoubyznysu, si Pergnerová pochvaluje. „Zřejmě se vyplatilo to, že jsem je od toho držela a rozhodli se do toho světa nevstoupit. Ale kdyby se tak Natálka časem nakonec profilovala, tak ji samozřejmě podpořím. Ale jsem ráda, že tomu tak není,“ řekla nedávno Super.cz Pergnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám