Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Maxová (52) patří k našim předním topmodelkám. Po sametové revoluci odjela do Paříže a její kariéra rapidně rozkvetla. Jak nyní zavzpomínala, nebylo to pro ni ovšem vůbec jednoduché.

„Člověk se cítil hodně osamělý, chyběly mi Čechy. Stala jsem se patriotem. Pro mě všechno, co je české, je dobré,“ přiznala nyní po letech v show 7 pádů Honzy Dědka, kterou můžete sledovat i přes letní prázdniny.

„Večírková jsem nikdy moc nebyla, chtěla jsem si vydělat a zabezpečit rodinu v Čechách a cestovat. I tak to bylo obrovské dobrodružství. Devadesátá léta v modelingu byla jedna velká party, ani jsem u toho nemusela pít.“

Často dokonce bojovala s vlastním přesvědčením. „Mně se nechtěly utrácet peníze za limuzínu, když jsem si mohla vzít taxíka za půlku. Měla jsem ráda bleší trhy, ale můj agent říkal, že to ne, že musím mít značkové oblečení, ale jeden kabát stál jako škodovka v Praze, za tři kostýmky byl byt v Praze. Tak jsem vymyslela různé triky, že jsem si koupila ten kabát, ale pod něj jsem si vzala to své apartní oblečení,“ dodala Tereza Maxová, která je dnes pyšnou maminkou tří dětí a žije střídavě v Praze a v Turecku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám