Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se fanoušci báli, že si Tereza Kerndlová (37) dá v zimě pauzu od sexy fotek v plavkách, obávali se zbytečně. Ve španělské Esteponě, kde žije, už teplota atakuje dvacet stupňů, a tak se zpěvačka nebojí svléknout do plavek.

Pokud Tereza dodrží své slovo a koncertovat začne až v roce 2025, čeká ji zřejmě ještě celý jeden rok ve Španělsku, kde žije se svým manželem Reném Mayerem. Přesto, že se nepotvrdily spekulace o těhotenství, které by Terezu k pauze vedly, ve vztahu je velmi spokojená a určitě nehrozí, že by v nejbližší době bydliště změnila. „Neuvěřitelné, ale krásné… 20 let SPOLU a to 24/7. Žijeme jenom jednou, ale stačí to, když najdeme toho pravého,“ napsala si před Vánoci k videu, na kterém se s mužem prochází po Barceloně.

K rodičům na Moravu se pak vrátila jen na vánoční svátky, aby se už opět těšila do svého druhého domova. „Oficiálně ukončuju sněhovou sezonu, abych brzy znova načala tu přímořskou,“ slibovala fanouškům už před koncem roku. A jak je vidět, Španělska si Tereza už opět užívá naplno. Přesto, že v Čechách lidé ještě nesundali zimní kabáty a v nejbližších týdnech se tak ani nestane, v Esteponě, kde manželé žijí, už je takové teplo, že se zpěvačka v klidu může nechat vyfotit na pláži.

Tereza předvedla, že ani po Vánocích se za své křivky nemusí stydět a posilovnu nemá doma jen tak pro legraci. Vršek těla sice ještě zakrývá dlouhý rukáv, dlouhovlasá brunetka ale odhalila břicho a také dlouhé nohy. Fanoušci ji i tentokrát zasypali spoustou komentářů, kde chválí její postavu, nebo přidali emotikony srdíček a ohníčků. Je tak téměř jasné, že Tereza určitě už brzy své fanoušky potěší i další várkou sexy fotek.

Reklama

Další články

Načítám