Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Model, který odhaloval její silikonem vylepšený dekolt, si vybrala u návrháře Jakuba Ponera a ten ji spolu s kamarádkou Klárou Rychtaříkovou na Český ples také doprovodil. Modelka Tereza Budková (33) opět dorazila bez svého partnera Ondřeje Pavelce.

Na tanec jí nechyběl. „Nemáme problém si s Klárkou zatancovat spolu, máme v tom roky praxe. Známe se od Miss, kde jsme toho protancovaly hodně. A nejraděj máme ploužáčky na Hříšný tanec,“ smála se Tereza.

Otázkou ovšem bylo, zda by jí šaty držely třeba při zvedačce. „Nad šaty jsem hodně dlouho váhala. Říkala jsem si, že to chce něco nového, a hlavně, abych se v nich cítila dobře a pohodlně,“ vysvětlovala.

Zajímalo nás, zda vůbec někdy tančila se svým partnerem. „Samozřejmě. Tančíme rádi, on je výborný tanečník, nebo si to aspoň myslí. Ne, to si dělám legraci. Ale tancujeme jenom tam, kde nejsou média. Už jsem mockrát říkala, že na společenské akce jdu raději s kamarádkou. Mám tady plno známých a on by se tady možná i nudil,“ drží si pár status tajemnosti.

Reklama

Další články

Načítám