Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Najít u nich společné zájmy je dost svízelné. A ani sama modelka Tereza Budková (33)nám nedokázala vysvětlit, co ji, tedy kromě lásky, drží už sedm a půl roku po boku bývalého hokejisty Ondřeje Pavelce.

S Terezou jsme se potkali na horách, které miluje, i když proti dovolené v teple u moře, kde trávila dvě předchozí zimy, také nic nemá. Doprovázela ji kamarádka, modelka Klára Rychtaříková. Ondřej nelyžuje. „Ondra sice skončil už před pár lety, ale při hokejové kariéře na ty lyže nemohl. To chápu. Pak byl dva roky covid a dva roky jsme byli v zimě na Floridě. Ale bavili jsme se o tom a myslím, že když umí bruslit, tak by zvládl i lyžování. Ale nevím, jak je na tom, protože jsme spolu ještě nebyli,“ krčila rameny.

Pavelec miluje golf, ten s ním zase nehraje Tereza. „Líbí se mi to, ráda na to koukám v televizi nebo se jdeme podívat na nějaký turnaj. Ale nechávám to jemu, je to jeho klučičí zábava, kdy se spolu navzájem hecují. Myslím, že to tak má zůstat, a třeba se do toho pustím na stará kolena,“ plánuje. „Jsou tam nějaké sportovní aktivity, které děláme společně, ale nebudu se pouštět do jejich výčtu. Něco mám radši já, něco on,“ dodala.

Ve společnosti jsme během jejich vztahu Terezu s Ondřejem ještě nikdy nepotkali. Neexistuje ani žádná jejich společná fotografie. „Ale ven spolu chodíme, jen ne na ty mediální akce. Držíme si to tak a čas spolu trávíme doma anebo spolu někam jedeme. Prostě děláme to, co dělají normální lidi,“ vysvětlovala.

Reklama

Další články

Načítám