Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Denisa Nesvačilová (32) je úspěšnou herečkou, která už letos dokázala, že umí zaujmout i jako modelka. Ať už to bylo v pánském magazínu Playboy, nebo teď, když ukázala křivky během focení s vánoční tematikou.

Naše lichotka, že by se mohla živit jako modelka, ji rozesmála. „Jo? To moc děkuji. Musím říct, že by mě to nebavilo. Já si dneska užívám, že fotíme novou kolekci Dominika Navrátila, se kterým dlouhodobě pracuji. Je to hezký na jeden den a chyběl by mi jako herečce text,“ smála se Denisa během rozhovoru pro Super.cz.

„Jsou to takové povolávací rozkazy. Když vám zavolají z Playboye, tak to je jasný, a když zavolá Dominik, který mě milionkrát vytrhl špendlík z paty, tak to se nedá odmítnout. Je hezký, že já jako herečka můžu být hlavní tváří kampaně, mohl si vybrat modelku. My se máme rádi, tak to funguje.“

Denisa ukázala své nožky v červených šatech a dá se říct, že zcela výjimečně. „Já se červené barvy bojím všeobecně celý život a dneska se cítím dobře. Asi možná zařadím Červenou karkulku do svého šatníku,“ smála se.

A jak si herečka udržuje postavu? „Já mám výhodu, že mi moc nechutná sladké. Mě se cukroví týká, jen že udělám čtyři várky vosích hnízd, které z rodiny umím nejlíp, a já to moc nejím. Spíš si dám steak nebo rybu. Ale zas když mají v restauraci v létě někde řízek s bramborovým salátem, tak neodolám,“ dodala vesele Denisa Nesvačilová.

Reklama

Další články

Načítám