Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potkali jsme ji ve fitku, ale za to, jak je momentálně štíhlounká, žádné usilovné cvičení nemůže. „Je pravda, že takhle štíhlá jsem nikdy nebyla. Ale může za to nemoc. Měsíc jsem bojovala s těžkým zápalem plic, který mě obral o pár kil,“ konstatovala Eva Decastelo (45).

Eva sice zhubla kvůli nemoci, ale váhu by si ráda udržela. „Uvědomila jsem si, že po pětačtyřicítce se tělo těžko nahazuje zpátky do normálu, a uvědomila jsem si, že se budu muset začít snažit. Pořádně jím, začala jsem pravidelně chodit plavat do bazénu, chodím jenom po schodech, když je to do šestého patra, vzdálenost kratší než dvě zastávky MHD chodím pěšky,“ popisovala svůj aktuální režim.

Díky zhubnutí mohla nedávno vyrazit i na modelingové molo, v Brně předváděla svatební šaty. „Bylo to skvělé a teď se ještě těším na ples, kam mám krásné plesové šaty. Jen se mi ještě zužují, protože paní návrhářka mi je šila před čtyřmi měsíci, kdy jsem měla o šest kilo víc. Ale je to fajn. Musím říct, že co se postavy týče, cítím se nejlépe v životě. Taková lehká,“ svěřila.

Když už jsme se zmínili o svatebních šatech, zajímalo nás, zda by se Eva ještě někdy vdala, když první svatbu si moc neužila, protože byla v osmém měsíci těhotenství. „Tenkrát jsem vypadala jako meloun, museli jsme odpárat ze šatů podšívku, protože jinak bych se do nich vůbec nevešla. Břicho mi vyskočilo poměrně skokově. A jestli bych se podruhé vdala? Nejsem si vůbec jistá. Ta první svatba byla hrozně hezká a nevím, jestli by to druhá nepokazila. Sice bych si mohla dát jako netěhotná skleničku, ale já stejně nepiju,“ smála se Eva.

Reklama

Další články

Načítám