Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediální magnát Rupert Murdoch je známý svou neutuchající slabostí pro ženy. Kdo si snad myslel, že by ho od ženění odradil nedávný čtvrtý rozvod či snad jeho zasloužilý věk, byl na omylu. Známý miliardář hodlá vstoupit do svazku manželského znovu a už k tomu učinil patřičné kroky.

Dvaadevadesátiletý Murdoch se nechal slyšel v pondělním rozhovoru pro deník New York Post (jedny z novin, které sám vlastní), že se zasnoubil se svou partnerkou Ann-Lesley Smith. S o šestadvacet let mladší bývalou policejní kaplankou a exmanželkou country zpěváka Chestera Smithe začal být spojován začátkem tohoto roku, kdy spolu trávili dovolenou na Barbadosu.

K zásnubám podle Murdocha došlo půl roku po jejich seznámení na den svatého Patrika (17. března) v New Yorku. Své vyvolené věnoval osobně vybraný prsten s obrovským diamantem v brusu Asscher a podle svých slov byl nervózní, když znovu pokládal onu stěžejní otázku...

Murdoch, který se teprve loni v srpnu definitivně rozvedl se svou čtvrtou manželkou Jerry Hall, zároveň přiznal, že se bál znovu zamilovat a že je přesvědčen, že manželství se Smith bude jeho poslední. Dvojice plánuje svatbu na konec letošního léta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám