Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Rupert Murdoch neztrácí čas. Od rozvodu s bývalou modelkou Jerry Hall neuplynulo ani půl roku a mediální magnát už tráví dovolenou s další ženou. Do jeho blízkosti se dostala šestašedesátiletá Ann-Lesley Smith, bývalá manželka amerického country zpěváka Chestera Smithe.

Nový pár už společně vyrazil k moři, a to na karibský Barbados známý také jako rodiště zpěvačky Rihanny. Dvojice, která se údajně poznala v listopadu, si užívala slunečného počasí, koupání v oceánu i večeře na pláži. Na ostrov byli údajně pozvaní jiným miliardářem Anthonym Bamfordem.

Murdoch vypadal vedle o čtvrt století mladší dámy a několika přátel náramně spokojeně. Blondýnka ve žlutých bikinách, jež byla v minulosti policejní kaplankou, je vdovou po hudebníkovi, moderátorovi a podnikateli Chesteru Smithovi. Ten zemřel v roce 2008 ve věku 78 let. Jak je vidět, jeden z nejvlivnějších lidí světa po čtvrtém rozvodu na ženy rozhodně nezanevřel…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám