Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bude to pět let, co je herečka Tereza Ramba (34) vdaná. Manžela Matyáše si v roce 2019 vzala po tříleté známosti. Dnes jsou pyšnými rodiči a herečka nyní vyznala svému muži lásku. Vzkazem manželovi dojala fanoušky.

„Pak se ti schoulím do náruče na hnusně moderním hotelu a bude mi úplně jedno, v jaký zemi jsem. Protože ty jsi teď moje země. Můj land. Obdělávám tě a půjdu za tebou, kamkoliv tě ten tvůj šílený job povede. Budu si u toho trošku točit a hodně psát. Budu ti u toho vařit a vyplňovat čas divením se, než se vrátíš z prací,“ zní úryvek textu.

My se s Terezou potkali na natáčení nového primáckého seriálu, který zatím dostal pracovní název Parťák, a tak došla samozřejmě řeč i na toto vyznání lásky. „To je z knížky Dobrodruhům. Je to z Budapešti a už můžu říct, že je to o mém manželovi. Můj manžel je ten parťák. Cestovali jsme tam a mě překvapilo, že když jsem to po strašně dlouhé době, po pěti letech, četla, tak to pořád platí, a to si myslím, že je v této době vzácné. Mě překvapilo, že ten cit je po pěti letech ještě silnější,“ vyznala lásku svému choti během rozhovoru pro Super.cz.

Nyní se těší, až lidem představí jejich Intuitivní cestopis. „My 15. 4. máme v Bio Oko první debatu o našem Intuitivním cestopisu, který jsme si udělali pro radost, zatím to vypadá, že to vypadá hezky, a když to bude fungovat, tak jich budeme dělat víc. Byl to program, co jsme měli připravený, když se narodil náš Mikulášek, a já si to představovala jak Hurvínek válku, že jsem si myslela, že budu mít Intuitivní cestopis a dítě v šátku, tak úplně to nešlo a teď jsme se k tomu vrátili a strašně se na to těším, že budu nablízko s lidmi a potkám se s nimi,“ dodala v našem rozhovoru Tereza Ramba.

Reklama

Další články

Načítám