Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu krásná byla na premiéře nového filmu Franta mimozemšťan herečka Tereza Ramba (34). Ta ve snímku ztvárňuje vesnickou ženu Božku, partnerku hlavního hrdiny v podání Jakuba Prachaře.

„Ještě před hodinou a půl jsem vařila vývar. Pak jsem se běžela nalíčit, aby ze mě udělali člověka. Oblékala jsem se v autě a dorazila sem,“ smála se Tereza, když nám popisovala svoje přípravy na slavnostní večer ve Slovanském domě.

Herečka si dává konečně do pořádku vlasy, o které částečně přišla kvůli jinému natáčení, filmu Deník alkoholičky. „Tam jsem si je tedy při jedné scéně zprasila sama, když jsem si je ostříhala. A dopadla jsem takhle. Ale pomalinku mi to dorůstá. Teď ani nechodím ke kadeřníkovi. Tohle není střih, je to taková mezifáze, ale já to vydržím,“ je Tereza odhodlaná vrátit se zase k delšímu účesu.

Popovídali jsme si i o vizuální stránce její aktuální filmové postavy. „Božena má vypelichané obočí a je velice vkusná pankerka. Paradox je, že tyhle dva filmy, které nemohou být odlišnější, jsem točila souběžně. Takže v Deníku alkoholičky jsem natočila všechno, co šlo, s vlasy, pak jsem přijela na Frantu mimozemšťana, tam jsem odfrkla Božku a Zápisník jsem už dotočila okudlaná,“ vyprávěla.

Aktuálně má herečka volnější období, kdy se věnuje hlavně rodině a svým dvěma dětem. „V podstatě do března až půlky dubna mám úplné volno, což samozřejmě u maminky dvou dětí s tak malým věkovým rozestupem úplné volno není. Už se těším, až si odpočinu u práce. Budu natáčet s Karlem Janákem, se kterým jsem netočila od Vánoční hvězdy,“ prozradila své pracovní plány.

Reklama

Další články

Načítám