Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) se od rozchodu se svým manželem chová dost podivně. Někdy tančí s noži, jindy chodí na divoké mejdany. Teď svým fanouškům naservírovala velmi zvláštní video, které si sama natočila.

Je zvláštní, že ač je Britney Spears stále skutečně velkou hvězdou, která momentálně vydělává miliony na své autobiografii, Instagram si pravděpodobně spravuje sama. Jak jinak si vysvětlit její poslední příspěvek, v němž leží v posteli, dělá různé obličeje a změněným hlasem přeje dobré ráno. Následně střihne obraz na své tělo a je vidět, že na posteli leží nahá, ňadra si částečně zakrývá rukama a jediné, co ji zdobí, je černý náhrdelník kolem krku. V pozadí se pak na chvíli mihne její pejsek, žádného muže na videu vidět není. Přestože se zřejmě pravidelně vídá se svým manažerem, se kterým byla nedávno i vyfocena, je zpěvačka v poslední době nejspíš velmi osamělá.

Lidé si v poslední době víc a víc všímají jejího podivného chování a volají o pomoc. „Je to troska, potřebuje psychiatrický zásah.“ Nebo: „Potřebuje nějakou terapii, co nejdříve.“ Či: „Tahle ubohá dívka nemá žádné přátele? Jak smutné.“ Tak se vyjadřují se lidé pod článkem v magazínu Page Six. „Tělo na 35, ale mentalita na 13. Nemyslím si, že Britney dosahuje úrovně žáka šesté třídy základní školy,“ píše jiný. Další ironicky shrnují její cestu poté, co vyhrála soud o opatrovnictví nad svým otcem.

„Je na tom mnohem lépe, než když byla v opatrovnictví.“ „Sama, rozvedená, odcizená od svých synů, od rodiny, tančící s noži. Ano, má vše plně pod kontrolou, žije si svůj život. Možná je osamělá a zoufalá, ale svobodná.“ Je otázka, jestli má Britney kolem sebe skutečně někoho, kdo by jí v jejím současném stavu mohl pomoct. Další a další z jejích výstupů totiž skutečně svědčí o tom, že se v současné době zřejmě nemá nejlépe.

Reklama

Další články

Načítám