Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci ji v poslední době znají hlavně z jejích videí na sociální síti, kde tančí doma jen skromně oblečená. Fotografové teď zachytili Britney Spears (42) poprvé od vydání jejích memoárů i na ulici a lidé jsou překvapeni, jak zpěvačka ve skutečnosti vypadá.

Britney Spears nedávno vydala autobiografii s názvem The Woman in me, kterou vydělala miliony dolarů i přesto, že ji na veřejnosti kromě několika anoncí na Instagramu nepropaguje. Podle magazínu TMZ měla dokonce odmítnout i rozhovor se slavnou moderátorkou Oprah Winfrey. Lidé tak zpěvačku dosud vídali jen na videích, na kterých se většinou kroutí u tyče. Až teď ji paparazzi fotografové zvěčnili na ulici. Zpěvačka si vyšla se svým manažerem Cadem Hudsonem na večeři do oblíbeného hollywoodského podniku celebrit Chateau Marmont. Britney na sebe oblékla oranžové šaty s rozparkem a v náruči si nesla svého pejska jménem Snow.

Přesto, že zpěvačka byla v dobré náladě a rozdávala úsměvy, lidé na ní nenechali nit suchou. „Vypadá o dekádu starší a nafouklejší, než by měla ve svém věku být. Měla by se o sebe lépe starat a tím nemyslím plastické operace,“ píše například jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail, kde o zpěvačce vyšel článek. „Ty vlasy jsou jak krysí hnízdo,“ přidává názor druhý. „Podsaditá, nulový styl, vlasy ošuntělé jako obvykle,“ přisazuje třetí a najdou se i mnohem horší komentáře zpěvaččina vzhledu. Jak se ale zdá, Britney je sama se sebou spokojena a nejdůležitější je teď pro ni asi to, že její nová kniha zaznamenala úspěch.

Reklama

Další články

Načítám