Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Barbora Strýcová (38) se před několika týdny pochlubila radostnou novinkou. Sportovkyně očekává příchod druhého potomka a rostoucí bříško už jen tak neschová. Druhé těhotenství si užívá, ale jak sama přiznala, už se těší i na návrat ke sportu.

Strýcová byla jedním z hostů na křtu alba, věnovaného těhotným ženám a miminkům. „Poslouchala jsem meditační hudbu, když jsem neměla děti, teď už jako maminka poslouchám jinou hudbu, třeba Skákal pes,“ svěřila se Super.cz Bára, která si nenechala ujít křest alba Pregnancy music skladatele Karla Havlíčka. „Rozhodně si to pustím, krásně se to poslouchá, dostanete se do zenu,“ prozradila sportovkyně, které dělá doma radost syn Vincent.

Ten už se ostatně na sourozence těší. „Říká, že jo. Těší se, ale myslím, že to bude složité, vše se teď točí kolem něho, ale zvládneme to,“ prozradila tenistka, které rostoucí bříško nesmírně sluší. Už brzy se stane dvojnásobnou maminkou. Návrat na kurty už neplánuje, ale sportu se nevzdá.

„Vracet se k mému sportu už nebudu, ale plánuji vyzkoušet jiné sporty, které byly můj sen. Chtěla bych si zaběhnout maraton a začít dobře plavat. Takže ke sportu se vrátím, ale už ne profesionálně. Je to součást mého života. Už se na to hrozně těším, až se zpotím a unavím sportem, a ne tím, že budu lítat na pískoviště, což budu taky, ale bude to vyvážené,“ svěřila se se smíchem sportovkyně.

Reklama

Další články

Načítám