Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Barbora Strýcová (38) se koncem minulého roku pochlubila krásnou informací, že bude dvojnásobnou maminkou.

„Víňa bude velký brácha,“ uvedla tehdy tenistka k fotografii z pláže v Dubaji, na které se jí už rýsovalo bříško. Po více než dvou měsících opět sdílela snímek, kterým upozornila na poklad, který nosí pod srdcem.

A právě na tomto příspěvku je znát, jak rychle čas letí. „Načítání,“ napsala k fotografiím, na kterých vyniká už její pořádně zakulacené bříško, ale také rozkošný synek, který roste jako z vody.

I několik měsíců po oznámení těhotenství Barboře opět pogratulovala spousta fanoušků. „Jeee, gratulace Baru,“ napsal jeden z nich. „Píšu trochu pozdě, ale velmi vám gratuluju,“ uvedl další. Milé komentáře Barboře poslaly i její kamarádky zpěvačka Ewa Farna nebo tenistka Dominika Cibulková. Ty vyjádřily svou podporu emotikony srdíček, na které jim Barbora odpověděla polibky.

Barbora Strýcová čeká miminko se svým snoubencem Petrem Matějčkem, a jak se nedávno svěřila, výbavička pro jejich další uzlík lásky je už téměř kompletní. „Pomalinku už připravujeme výbavičku. Díky Víňovi už vím, co nepotřebuji vůbec a bez čeho jsme se naopak neobešli,“ svěřila se Barbora, která ještě před otěhotněním oznámila pauzu od sportovní kariéry, aby se mohla věnovat své rodině.

Reklama

Další články

Načítám