Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) prožívá krásné období. Pár měsíců po porodu syna opět otěhotněla a aktuálně se s partnerem Ivanem Heckem těší na své druhé dítě.

Těhotenství se jí podařilo skrývat do 6. měsíce. "Miminko bylo v plánu. Přála jsem si dvě děti věkově blízko u sebe. Vyšlo nám to, bylo nám dopřáno. Užívám si to. Opět nemám žádné komplikace. A to se říká, že při druhém je všechno jinak. Já to vnímám skoro stejně, bez problémů, bez komplikací a překvapivě nebylo bříško dlouho vidět," svěřila se Eva Perkausová pro Showtime.

Oblíbená moderátorka se rázem dočkala spousty gratulací a milých vzkazů. Avšak fanoušci také otevřeli téma, zda byl skutečně nedávný odchod další oblíbené moderátorky Gabriely Laškové (34) z Primy nutný.

Po několika měsíční mateřské dovolené na její místo totiž dle rozhodnutí Primy nastoupila právě Eva Perkausová, za kterou se bude zanedlouho hledat do Hlavních zpráv opět náhrada.

„Takže kvůli tomu, aby se na obrazovce ohřála několik měsíců takové šachy na Primě a odejít musela zejména Gábina Lašková,“ poznamenal čtenář. „Hlavně, že musela odejít skvělá Gabriela Lašková. Doufám, že se Prima chytne za nos,“ uvedl další. „Takže paní Lašková odešla pro srandu králíkům?“ ptá se divák Primy, která zatím neodtajnila, kdo za Evu na nějakou dobu do Hlavních zpráv nastoupí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám