Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Josh Radnor, kterého už si bude navždy každý spojovat s rolí Teda Mosbyho v populárním seriálu Jak jsem poznal vaši matku, je v chomoutu. Během romantického zasněženého obřadu v Hudson Valley v New Yorku si vzal snoubenku Jordanu Jacobs.

Rodák z Ohia, který se s Jordanou seznámil v únoru 2022 během meditačních sezení, si přitom jen pár měsíců před padesátkou okusil projít svatební uličkou poprvé. Snímky ze svého velkého dne se pochlubil i více než milionu fanoušků na Instagramu. Josh na nich mimo jiné svou vyvolenou líbá pod padajícími sněhovými vločkami.

Herec k fotografiím připsal: „Oženil jsem se! Před dvěma týdny. V lehké vánici. Byl to neuvěřitelně úžasný víkend plný sněhu. Jsem vděčný tolika lidem, že si udělali výlet do Cedar Lake Estate, a také fotografce za mimořádné snímky, ale nejvíc Jordaně. Nemohu uvěřit svému štěstí, že mohu tuto mimořádnou ženu nazývat svou manželkou.“

Herce sice i nyní můžete vidět ve filmech jako One of the Days, Three Birthdays či v seriálu Velký lov s Al Pacinem, ale pro většinu fanoušků zůstane nezapomenutelným převážně s jeho partičkou s hereckými kolegy Jasonem Segelem, Neilem Patrickem Harrisem, Alyson Hannigan a Cobie Smulders v ikonickém seriálu, který se dočkal úctyhodných devíti sezon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám