Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V New Yorku se tentokrát rozhodla uspořádat svou narozeninovou party Taylor Swift (34). Popová princezna dorazila na party ruku v ruce s kamarádkou Blake Lively (36) a nechyběla například ani Gigi Hadid (29). Kdo ovšem ve vybrané společnosti scházel, byl zpěvaččin přítel Travis Kelce.

Mezi dalšími slavnými hosty byli třeba Sabrina Carpenter, Jack Antonoff či Zoë Kravitz, která oslavenkyni potěšila ledovým vrstveným dortem. Oslavu pak hudební diva opouštěla společně s hercem Milesem Tellerem a jeho manželkou Keleigh Sperry.

Taylor se zároveň dočkala záplavy gratulací od fanoušků, načež hromadě odpověděla. „Nemůžu uvěřit, že se tenhle rok skutečně stal…? Děkuji za všechna vaše včerejší krásná přání k narozeninám,“ napsala zpěvačka ke svému příspěvku na Instagramu, kde je vidět, jak si oslavu užila.

Pro Taylor byl uplynulý rok skutečně výjimečný. Nejen, že absolvovala výjimečně úspěšné světové turné The Eras, ale zároveň získala rekordní počet cen Grammy během jednoho večera, kdy si odnášela úctyhodných devět sošek. Divoký byl pro ni letošní rok i po stránce vztahů, kdy si prožila vášnivý románek s hudebníkem Mattym Healym, který nedopadl zrovna vesele, ale aktuálně je již pár měsíců šťastná s hráčem amerického fotbalu Travisem Kelcem.

Ten na party své drahé polovičky chyběl, a to kvůli povinnému tréninku jeho týmu Kansas City. Taylor tak nechal alespoň poslat do jejího honosného penthousu na Manhattanu pugéty růžových pivoněk.

Reklama

Další články

Načítám