Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme již informovali, před necelými dvěma týdny se během prvního z koncertů Taylor Swift (34) v brazilském Rio de Janeiru stala tragédie. V důsledku extrémních veder, které v době koncertu americké hvězdy panovaly, zemřela jedna z jejích fanynek. Taylor, která byla z celé situace podle svých slov naprosto zdrcená, se rozhodla na své víkendové vystoupení v Sao Paulu pozvat celou její rodinu. Ta její nabídku přijala a se zpěvačkou se po vystoupení rovněž osobně setkala.

Teprve třiadvacetiletá Ana Clara Benevides Machado zemřela po převozu do nemocnice. Příčinou úmrtí byla zástava srdce. Taylor se následně rozhodla kvůli vysokým teplotám posunout druhý plánovaný koncert o dva dny s odůvodněním, že zdraví všech jejích fanoušků a celého týmu, jenž se na přípravách jejího turné Eras podílí, je nejdůležitější.

Na internetu se nyní objevily fotografie ze setkání Taylor Swift s příbuznými a přáteli zesnulé Any Clary, které se uskutečnilo po její show. Na sobě měli bílá trička s podobiznou jejich nečekaně zesnulé blízké.

Taylor rovněž minulý týden na svém Instagramu sdílela ručně psaný vzkaz, kde se k tragédii během svého koncertu vyjádřila. „Nemohu uvěřit, že píšu tato slova, ale se zlomeným srdcem musím říct, že jsme dnes večer před mým vystoupením ztratili fanynku. Ani vám nedovedu říct, jak moc jsem z toho zničená. Mám jen velmi málo informací, kromě toho, že byla neuvěřitelně krásná a příliš mladá. Nemohu se o tom zmiňovat na pódiu, protože mě zmáhá smutek, když se o tom vůbec snažím mluvit. Chci říct, že tuto ztrátu hluboce prožívám a mé srdce nyní patří její rodině a přátelům,“ uvedla Taylor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám