Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zadán byl sice dress code black tie, ale tentokrát by si Taťána Makarenko (34) mohla troufnout na ještě vyšší level. Na ples do Obecního domu oblékla sametovou róbu s liliemi, za kterou by se nemusela stydět ani hraběnka u dvora.

„Zvolila jsem velmi klasický styl, řekla bych, že ta róba je až taková white tie, což je ještě víc než black tie. Velmi se mi to líbilo a myslím, že do prvorepublikového prostředí se to hodí,“ míní ředitelka soutěže Miss Czech Republic. Tomuto typu dress code odpovídají opravdu honosné a okázalé kousky. A patří k nim právě i rukavice ve stejné barvě jako šaty, které Táňa správně oblékla.

„Nechala jsem si šaty navrhnout, Zuzaně Lešák Černé jsem poslala, co bych chtěla, a ona mi je ušila podle mých specifik a mých měr, které jsem u ní měla dva roky,“ pochlubila se, že během poslední doby se jí nezměnila postava, i když přiznala, že cvičení zrovna moc nedá a vzhledem k psychice se ani nedržela zdravého jídelníčku.

„Teď už jsem tedy cvičit začala, dělám bikram jógu ve 42 stupních, kam jen vejdete a už se potíte. Ale není to tak často, aby to bylo vidět. Měla jsem problémy se zády, které se objevily na podzim, asi i kvůli stresu. A při stresu taky víc jím. Sice jsem nepřibrala, ale jedla jsem blbosti jako brambůrky a čokoládu. Cpu se, abych obalovala nervy. Když jsem v pohodě, nad jídlem přemýšlím, udělám si salát,“ vysvětlovala Táňa, která by si ale šaty, které na ples oblékla, mohla vzít, i kdyby měla pár kilo navíc. „V tomhle střihu jsou větší boky lepší,“ smála se.

Reklama

Další články

Načítám