Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechala zazářit své krásky a sama vyrazila na tiskovou konferenci k vyhlášení nových finalistek Miss Czech Republic v overalu bez výrazného dekoltu. Taťána Makarenko (34) se rozpovídala i o tom, že dívky, které se utkají o prvenství v soutěži krásy, musejí být vyspělé nejen fyzicky, ale také psychicky. Letos jsou o něco starší, než bývaly dříve.

„Teď teprve začíná celá příprava, finále proběhne 11. května, takže je ještě spousta času. Pojedeme na zahraniční soustředění, kde natočíme medailonky. Zároveň jsme dnes představili i pána, který nás pojede reprezentovat na soutěž Mr. Supranational, na kterou mám také licenci. Jakub Vítek se tam loni stal nejúspěšnějším Evropanem, letos tam pojede Adam Sedro, který byl shodou okolností také v reality show Love Island. To ale samozřejmě není podmínkou,“ upřesnila Táňa.

Některé dívky, které byly představeny, už prošly vlasovými proměnami. Z jedné z brunetek se stává blondýnka, jiným byla ustřižena hříva. „Holky to vzaly statečně. Letos jsou o dost starší, než byly v minulých letech. Máme tam dvě šestadvacetileté, pětadvacetileté, čtyřiadvacetileté a jenom dvě devatenáctileté. Trend se posouvá k tomu, že se vybírají vyzrálejší ženy,“ vysvětlovala.

„Vědí, co chtějí. Nejdou to jen tak zkusit a vědí, že ta práce je opravdu náročná a že musejí nejen brát, ale i dávat, být profesionální. Osmnáctiletá slečna je třeba krásná, ale není ještě psychicky vyzrálá. To přichází později, protože si musíte zažít nějaké eskapády a spadnout dolů. Až potom jsou hotové osobnosti,“ míní Makarenko.

Sama o tom ví své, protože má za sebou šílené životní období, kdy byl její manžel obviněn ze znásilnění nezletilé. „Bylo to hrozné. Nechci si hrát na hrdinku, myslím, že by to nechtěl zažít nikdo, a nepřála bych to ani svému největšímu nepříteli. Ale každému se v životě něco děje a jen proto, že jsme známí, probírá se to veřejně. Každý řešíme nějaké vztahové problémy a je to jako na houpačce. Nahoru dolů,“ zamyslela se.

Musela jsem se s tím nějak vypořádat a díky bohu jsem dost silná osobnost na to, abych to dokázala zpracovat rychle. Je to běh na delší trať, protože to není jen o mně, ale o nás, o manželovi. O tom, jak to přijmu já, jak se chová on. Ale v médiích to bylo o hodně horší, než je realita. Když jsem si pak četla ten spis, velmi mě to uklidnilo,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám