Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Taťána Makarenko (34) se poprvé od loňského skandálu, kdy byl ve Skotsku loni v prosinci vzat do vazby její manžel Martin Pánek objevila na veřejnosti. Uspořádala tiskovou konferenci k novému ročníku Miss Czech Republic a představila dvacítku letošních nejkrásnějších dívek.

„Martin tady není a nebude,“ řekla Super.cz Makarenko s tím, že o partnerovi mluvit nechce. „Jsem na tiskovce Miss a u té mojí práce by to mělo zůstat. Věnuju své práci spoustu energie, vážím si své práce. Ta děvčata si to zaslouží,“ upřesnila ředitelka soutěže.

S Martinem Pánkem drží dál při sobě, za sebou mají dovolenou v Ománu, kam odletěli po svátcích. „Užila jsem si dovolenou, byla krásná, relaxující. Jsem ráda, že můžu jednou za čas odjet, protože tady je velký blázinec, vypětí sil, energie. Dnes jsem ještě ani nejedla,“ vysvětlila a ke kauze dodala. „Všechno zvládnu, byly horší věci v životě,“ pokrčila rameny.

Makarenko je z letošní top dvacítky nadšená. Jasnou vítězku prý zatím nemá. „Mám pár dívek, nad kterými přemýšlím častěji a líbí se mi více. Jsou třeba čtyři. Zbytek je velmi vyrovnaný. Ten level je hodně vysoko. Příští týden začínáme vyřazovat. Po každém víkendu dvě slečny budou vyřazeny, až dojdeme k finálové desítce,“ vysvětlila k pravidlům.

Mezi dívkami jsou i známé influencerky nebo finalistky Love Islandu. „Je potřeba si uvědomit, že když dělal pan Zapletal soutěže, žádné Instagramy nebyly, žádné reality show. Logicky tam přišla děvčata, která nikde předtím nebyla a dorazila si splnit sen. V této době už je to něco jiného. Nyní už se může začít jít obráceně,“ uzavřela Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám