Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herecké hvězdy Iva Janžurová (82) a Jana Paulová (69) i letošní dovolenou u moře tráví společně. Cílem jejich cesty se během letních divadelních prázdnin už pravidelně stává Řecko. A jinak tomu není ani letos, kdy vyrazily na ostrov Korfu.

Dámy pojí mnohaleté přátelství, které prohloubily také na divadelních prknech Divadla Kalich. Iva Janžurová do Řecka jezdí už léta a její kolegyně se k ní postupně přidala. Během letoška si na ostrově dokonce pronajala domeček a na představení během prázdnin létá na otočku. „Odtamtud budu na představení létat. Raději jsem si nakoupila letenky dopředu, aby nebyly tak drahé. Dohromady se budu do Prahy vracet na otočku čtyřikrát," svěřila se Super.cz před prázdninami herečka, která už si s Ivou Janžurovou užívá tamní pláže.

Herečky z pláže poslaly vtipný pozdrav v plavkách, tak, jak je to během léta na sociálních sítích trendy, a nepotřebovaly k tomu ani titěrné plavečky, které nezakrývají skoro nic. Ve svých pruhovaných modelech poutaly pozornost stejně dobře. „Pozor! Tanga jdou prudce z módy! Hit letošního Korfu!“ napsala Iva Janžurová v příspěvku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám