Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V létě sice bude hrát v rámci Hvězdného léta pod Žižkovskou věží, ale prázdniny si i tak užije. Na představení si totiž bude herečka Jana Paulová (69) jen odskakovat, respektive odlétávat, od moře. Na celé léto totiž mají s rodinou pronajatý dům na řeckém ostrově Korfu.

"Z pěti her, které hrajeme v Kalichu, se budou na letní scéně hrát čtyři a jedna dokonce třikrát, to bude Nikdy není pozdě s Václavem Vydrou," vyčíslila Jana, která si zahraje i po boku Davida Suchařípy nebo Pavla Zedníčka. Kvůli práci ale doma zůstávat nemusí.

"V létě budeme i s vnučkou na Korfu, kde si pravidelně půjčujeme domeček. Odtamtud budu na představení létat. Raději jsem si nakoupila letenky dopředu, aby nebyly tak drahé. Dohromady se budu do Prahy vracet na otočku čtyřikrát," prozradila herečka. "Je to normální linka, na tryskáč bych neměla," smála se Jana, která v našem videu pobavila i historkou, kdy se právě na letní scéně jedno představení Pavlu Zedníčkovi vymklo z ruky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám