Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník Martin Prágr (29), který v posledním ročníku StarDance pomáhal zářit na parketu moderátorce a modelce Ivě Kubelkové (46), své soukromí příliš na odiv nevystavuje. Nyní se ale pochlubil dívkou, která získala jeho srdce.

„Byl to obyčejný den, jedu ve výtahu, spatřím ji. Byl to neobyčejný okamžik, který si začal psát svůj příběh,“ napsal tanečník k fotkám, na kterých odhalil svou přítelkyni, která se jmenuje Aneta a pracuje v médiích jako šéfredaktorka.

„Myslím, že do lepšího výtahu jsi nastoupit nemohl. Jste krásný pár,“ napsala mu jedna z fanynek.

K tomuto rozhodnutí možná přispěl i fakt, že Martin byl v minulých dnech s kolegou na Kanárských ostrovech na kolech a zvídavé fanynky mu psaly, zdali je to jeho přítel. „Spousta z vás mi píše, zdali mám přítele a jestli jsem s přítelem na dovolené. Tady to je můj přítel. Co to ale znamená jako můj přítel? Že automaticky to není můj nepřítel? Přátelé, tohle je můj přítel, zvykejte si na něho,“ vzal Martin celou situaci do hry a s humorem na otázky odpověděl.

Reklama

Další články

Načítám