Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu pár dní, co zpěvák Mirai Navrátil (31) na sebe strhl velkou pozornost, protože odcestoval na Kanárské ostrovy s dosud neznámým mladíkem a k fotce dal srdíčko. Ihned se vyrojily dotazy, jak to má charismatický muzikant s orientací. Následně vysvětlil, že je to jeho dlouholetý kamarád.

Podobné dotazy nyní dostává tanečník Ivy Kubelkové (46) z posledního ročníku StarDance Martin Prágr (29). Ten je aktuálně také na zmíněných Kanárech s mužským doprovodem. Martin sice nepřidal žádná srdíčka k příspěvkům, ale i tak dostává stejné dotazy od zvědavých fanynek jako nedávno Mirai.

„Spousta z vás mi píše, zdali mám přítele a jestli jsem s přítelem na dovolené. Tady to je můj přítel. Co to ale znamená jako můj přítel? Že automaticky to není můj nepřítel? Přátelé, tohle je můj přítel, zvykejte si na něho,“ vtipkoval se smíchem Martin.

Tanečník s kolegou na Kanárských ostrovech rozhodně nelení. Vyrazili totiž, podle jeho slov, na Tour de Tenerife a na kolech si tak dávají pěkně do těla.

Reklama

Další články

Načítám