Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobotní večer pro Marka Adamczyka (36) a jeho taneční partnerku Lenku Noru Návorkovou nebyl vůbec jednoduchý. Při trénovaní samby tanečnice špatně došlápla a vyvrkla si kotník. Na parket tak musela bez bot a se zafixovanou nohou.

Lenka tak i přes bolest zvládla celý tanec odtančit, a to ještě s úsměvem na rtech. „Diváci viděli, že se to zvládnout dalo, tak nějak muselo, jsem pyšná i na Máru, že to takhle krásně zvládnul,“ svěřila se nám tanečnice, která doufá, že se jí noha do dalšího víkendu uzdraví tak, aby mohla nastoupit.

„Budeme doufat, máme tady perfektního pana doktora, takže péče je nadstandardní, takže doufejme, že jo,“ svěřila se Lenka Nora Návorková po velmi stresujícím večeru.

A co říkal na vyřazování? „Byly to nervy docela dlouho. Je to krátký, být jen do toho druhého kola, když už na tom člověk dělá, tak by to bylo líto všem a prostě někoho to potkat muselo,“ prozradil nám Marek Adamczyk, který se s manželkou Evou doma v poslední době míjí. „My se víc potkáváme na těch zkušebnách než doma. A doma nervózní nejsme, doma máme pohodu,“ dodal Marek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám