Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucii Hunčárovou (38) si diváci StarDance pamatují jako tanečnici herce Pavla Řezníčka, kuchaře Emanuela Ridiho (50) i baviče Lukáše Pavláska (45). S posledně jmenovaným ostatně na parketu dokázala i nemožné a všem ukázala, že je skvělá učitelka tance, protože Pavlásek byl tancem skutečně nepolíbený a neměla to s ním jednoduché.

Sympatická tanečnice nedávno nechyběla ani na jubilejním stém díle StarDance. Pak už ale s manželem Filipem frnkla do teplých krajů. Konkrétně si vybrala exotické Kapverdy. Na dovolené se také pochlubila fotkami v plavkách a potěšila tak všechny své fanoušky. Výběr dovolenkové destinace si pochvalovala.

„Jsem mimořádně nadšená, předčilo to veškeré mé očekávání, je to po dlouhé době dovolená, kde nenajdete moc žádné ale… Obrovské pláže s krásným dlouhým bílým pískem, ale hlavně bez lidí, máte pocit, že se jdete projít a nekončí to, slyšíte obrovské vlny a otevřený oceán. O takovéto dovolené jsem vždy snila,“ řekla Super.cz Hunčárová s tím, že byli s manželem naprosto spokojeni, protože na dovolené nenašli jedinou chybičku.

Pracovně se Hunčárová věnuje tanečním kurzům. „Mám školku od malých dětiček přes základní školy, kde mám školní kroužky až po dospěláky, a dokonce i seniory, učím rozmanitou škálu milých klientů,“ prozradila sympatická tanečnice, pro níž je práce zároveň koníčkem, ač přiznala, že tělo dostává po fyzické stránce pořádný záhul.

„Snad mi to ještě nějakou dobu vydrží, protože mě to strašně baví, nedovedu si sama sebe představit někde v korporátu, děkuji každý den za to, že tuto práci mohu dělat,“ dodala. Občas se také věnuje moderování. „Baví mě přímý kontakt s lidmi, jejich reakce, na akcích mám familiérnější přístup k lidem a to mám ráda,“ uzavřela Hunčárová.

Reklama

Další články

Načítám