Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože už je naplno v pracovním kolotoči, pochlubila se Adéla Gondíková (50) střípky ze své poslední dovolené. Přelom roku herečka trávila v Tanzanii, kam odletěla s manželem Jiřím Langmajerem. A vedle nejrůznějších aktivit nechyběl ani odpočinek v plavkách.

Manželé společně poznávají nejrůznější kouty světa a tentokrát se vydali do Afriky. Herečka si odpočinek na plážích v exotice užila a podělila se o životní zážitek. Během oslav příchodu nadcházejícího roku se po večeři pustila do divokých oslav.

„Následoval rituál na pláži s Masajema, kteří nás pomazali kozím mlíkem, napsali jsme svá niterná přáni na lístečky a dali do ohně. Prý se splní. U toho se krásně tančilo, jančilo, zpívalo. Krása,“ popsala herečka nevšední zážitek, o který se s fanoušky podělila. „Jste nádherný pár a Langoš a jeho tanec to je bezkonkurenční,“ okomentovala video na sociální síti jedna z fanynek.

S manželem Jiřím Langmajerem podniká cesty do nejrůznějších krajin. Zálibu ve vysokohorských túrách ještě nenašla. „On má teď choutky na velké vejšky a tam já tu touhu nemám. Mně stačí Krkonoše. Nemám touhu někam jít s batohem a spát tam s padesáti lidmi, to jsem radši na hotelu, kde se v klidu vysprchuji, a jdu druhý den další túru,“ svěřila Super.cz herečka.

Reklama

Další články

Načítám