Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už více než 4 roky je Adéla Gondíková (50) šťastně vdaná za Jiřího Langmajera (57). Společně jim to dokonale klape. Milují společné výletování, lezení po horách, ale i řešení každodenních záležitostí.

Pokud by herečka a moderátorka měla vyzdvihnout Jirkovy nejlepší vlastnosti, které to jsou? „On je hrozný perfekcionista na sebe i na druhý, ale rovnou měrou. Má prostě rád všechno perfektní a stoprocentní a vyžaduje to ode všech a tím je možná malinko štve. On je na sebe taky takový, tak to prostě vyžaduje od těch ostatních,“ popsala Adéla Jirku v pořadu Superchat, kam přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího.

Superchat s Adélou Gondíkovou: Promluvila o manželství s Jiřím Langmajerem, o dceři Nele, a také o nové roli v Ulici

O Jiřím Langmajerovi se říká, že dokáže být velmi nerudný, ale jeho žena na něm obdivuje především jeho romantickou část. „Já na něm miluju to, že mě má hodně rád a dává mi to najevo. Což každý ženě dělá dobře,“ popsala Adéla Gondíková.

Celý Superchat s oblíbenou herečkou a moderátorkou si pusťte ve videu uprostřed článku. Poslouchat náš pořad také můžete ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám