Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Hynka Čermáka (51), herec Bořivoj Čermák má slibně rozjetou kariéru. Po účinkování v divadle i filmu se objeví v kontroverzní tragikomedii Koza aneb Kdo je Sylvie? v Divadle Bez zábradlí, a to rovnou po boku svého táty.

„Hraju Billyho, který je homosexuál. Je to syn Martina. V realitě hraju syna svého táty, což v realitě hrát nemusím, protože jsem. Vždycky jsem si chtěl zahrát s mamkou nebo tátou. Bylo jedno co, jestli na plátně nebo v divadle. Když tedy přišla nabídka, tak jsem neváhal ani vteřinu,“ prozradil Bořek Super.cz s tím, že spolupráce s tátou probíhala na jedničku. Zároveň přiznal, že zkoušení bylo také náročné už i kvůli pendlování mezi Prahou a Ostravou, kde žije a také hraje.

Jak už to tak bývá, i Bořek se jako syn známého otce setkal s řečmi okolí, které hovořilo o protekci. Nést příjmení Čermák pro něj prý nebylo vždy jednoduché. Dnes je mu to ale jedno.

„Byla to přítěž, dneska už je mi to fuk. V momentě, kdy jsem se na to vykašlal, tak mě to osvobodilo. Je to jedno, každý ať si říká, co chce. Důležité je, co si myslím já, a já vím, jak to je a obhájím si to,“ dodal Bořek, který ke kariéře svého otce vzhlíží.

Reklama

Další články

Načítám